Известие

Collapse
No announcement yet.

наводняване при дъжд...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• наводняване при дъжд...

Колеги,колата се наводнява при дъжд само и то в краката на предните двама пасажери,според мен или е от към пода или има запушени дренажи,идеи и предложения ,голям зор...???????

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
    Колеги,колата се наводнява при дъжд само и то в краката на предните двама пасажери,според мен или е от към пода или има запушени дренажи,идеи и предложения ,голям зор...???????
    Свали кората под чистачките подмени филтъра на купето и почисти от листа като старт

Comment

преди 3 дена смених филтъра ка купето,а днес ми я обслужиха по повод листа и боклуци (имаше доста)...да видим !

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

колега ,да те питам:какъв е признака за евентуална смяна на съединителя,никога не съм сменял ,а усещам сякаш промяна -нешо като пребоксуване при преминаване на 1-ва и потегляне..?

Comment

преди 3 дена смених филтъра ка купето,а днес ми я обслужиха по повод листа и боклуци (имаше доста)...да видим !

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

колега ,да те питам:какъв е признака за евентуална смяна на съединителя,никога не съм сменял ,а усещам сякаш промяна -нешо като пребоксуване при преминаване на 1-ва и потегляне..?
        Тресене....и приплъзване...в смисъл примерно на 4-та ако рязко подадеш газ и оборотите се качват а скоростта не

Comment

знам скъп е доста ,цена знаеш ли ?

Comment

знам скъп е доста ,цена знаеш ли ?
            не съм сменял виж в каталога на ахм ауто

Comment

зависи за кой модел говорим точно. А и си сложи едни 200 пари за смяна и масло на скоростите... примерно
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                зависи за кой модел говорим точно. А и си сложи едни 200 пари за смяна и масло на скоростите... примерно
                Ъъъ...на нормален спарк...200лв за масло ж скоростите...не е ли множко?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  Ъъъ...на нормален спарк...200лв за масло ж скоростите...не е ли множко?
                  може би колегата имаше предвид че смяната на съединителя е около 200 кинта , а е хубаво да се смени и маслото на скоростите
                  GTV 2.0 TS 16V 1998
                  HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Явно съм се изразил неясно 200 за смяна на съединителя И масло в скоростите. Така и ще се сваля...
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      Явно съм се изразил неясно 200 за смяна на съединителя И масло в скоростите. Така и ще се сваля...
                      Какви са тия цени бе хора,
                      за смяна на съединител взимам 90 - 120лева за алфите в зависимост от модела и мотора, за смяна на масло на кутията какви пари да взимаш за труд, при положение че се сменя съединител така или иначе се източва маслото
                      Last edited by pininfarina; d.m.y г., 09:17.
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                        Какви са тия цени бе хора,
                        за смяна на съединител взимам 90 - 120лева за алфите в зависимост от модела и мотора, за смяна на масло на кутията какви пари да взимаш за труд, при положение че се сменя съединител така или иначе се източва маслото
                        Става дума че цената на олиото е включена в тия 200лв. Поне аз така го разбрах.
                        Last edited by _power_; d.m.y г., 10:54.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          Става дума че цената на олиото е включена в тия 200лв. Поне аз така го разбрах.

Е тъй де - 2 литра олио от по 20 лева = 40 лева + 100 = ...
                          sigpic
                          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                            Е тъй де - 2 литра олио от по 20 лева = 40 лева + 100 = ...
                            Нека не издребняваме

Comment

Working...
                            X